Dag 1 - berätta om dig själv | Lev livet fullt ut

Lev livet fullt ut

Annons

Dag 1 – berätta om dig själv

 

DAG 1 – BERÄTTA OM DIG SJÄLV

Tanken att jag ska berätta om mig själv, är som om jag skulle sitta och skriva ett personligt ber till ett jobb jag söker fast lite mer privatare helt enkelt.

Men jag bestämmer mih för att göra det ändå.

Mitt fullständiga namn är Izabella, Kristina, Filomena, Bölander.
Jag är 19år gamla men blir 20år den 28mars nästa år.
Jag bor tillsammans med en kompis i Blackeberg
Jag är oftas en glad tjej på utsidan, men inte alltid lika glad på insidan men jobbar med det varje dag för att kunna bli lika glad på insidan.
Jag är en tjej som sällan tänker på mig själv, utan tänker mer på andra än mig själv, och folk klagar på mig och brukar ofta säga åt mig att jag måste börja tänka mer på mig själv, vilken går så där tror jag.
Jag har väldigt svår att lita på människor på grund av att jag har blivit sårad och sviken väldigt mycket under min uppväxt och skäms inte för att berätta det. Så det kan ta tid innan jag faktis börjar öppna upp mig för någon, så det gäller att ha tålamod med mig eller hur man nu ska förklara det? Men på något konstigt vänster lyckades jag träffa världens godhjärtade kille, som har världens tålamod med mig eftersom jag är som jag är, och är jätte tacksam öve att jag har fått en sådan fin kille som honom! Det går verkligen inte en dag utan att jag frågar mig själv, Hur fan kan jag få en sådan underbar kill!?!?! Världens finaste är han i alla fall och jag älskar honom jätte mycket!
Jag kan även berätta att jag har en hund som bor hos pappa och farmor som heter maximus och är en fransk bulldog på 4år och är världens snällaste och finaste tjockisgris!
Min favorit mat genom alla tider som slår allt är spagetti och köttfarssås, skulle kunna leva på det i veckor utan att tröttna!
Sen gillar jag även shusi väldigt mycket med spagetti och köttfärssås ligger etta, och farmors kottbullar och makaroner ligger två och seen sushi!
Ja vad mer kan man säga för roligt?
Jo jag har riktig orm fobi och kan knappt kolla på dom, och även blod fobi, så ja jag avskyr att ha mens men skulle bara kännas obehagligt, om jag inte hade den, typ som om gågot skulle vara fel på mig.
Sen så är jag jag jävligt rädd för att förlora någon jag älskar och sen är kag livrädd att inte kunna få barn. Och det är nog den största rädslan jag har vilket alls inte kul eftersom att jag bara är 19år och borde inte tänka på sånt nu. Men det är sant, jag mår psykiskt dåligt för att jag är rädd att jag inte kan få barn och drömmer mardrömmar om det osv. Vilket är jätte jobbigt, för att jag vill inte alls ha barn nu. Och sen så känns det pinsamt att ha en sådan fobi, vilket gör det bara värre.
Ja jag är lite speciell av mig!
Ja vad ska jag säga mer då?
Jo kan berätta att jag är från tre länder, Sverige (Pappa, Farmor och Farfar) Portugal (Mamma och Morfar) Och Indien (Mormor)
HAHA lite knäpp blandning jag vet. 
JA det där få räcka är det något du vill veta är det bara att fråga!

 

Min tjockis gris<3

Mitt hjärta<3

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats