Dag 1 - Berätta om dig själv | Lev livet fullt ut

Lev livet fullt ut

Annons

Dag 1 – Berätta om dig själv

Tanken att jag ska berätta om mig själv, är som om jag skulle sitta och skriva ett personligt ber till ett jobb jag söker fast lite mer privatar helt enkelt.

Men jag bestämmer mih för att göra det ändå.

Mitt fullständiga namn är Izabella, Kristina, Filomena, Bölander.
Jag är 18år gamla men blir 19 den 28mars nästa år.
Jag bor tillsammans med min mamma Margarida och hennes flickvän Ophelia, i den så kallade förorten Vällingby, som jag har vuxit upp i från att jag var liten.
Jag är oftas en glad tjej på utsidan, men inte alltid lika glad på insidan men jobbar med det varje dag för att kunna bli lika glad på insidan.
Jag är en tjej som sällan tänker på mig själv, utan tänker mer på andra än mig själv, och folk klagar på mig och brukar ofta säga åt mig att jag måste börja tänka mer på mig själv, vilken går så där tror jag.
Jag har väldigt svår att lita på människor på grund av att jag har blivit sårad och sviken väldigt mycket under min uppväxt och skäms inte för att berätta det. Så det kan ta tid innan jag faktis börjar öppna upp mig för någon, så det gäller att ha tålamod med mig eller hur man nu ska förklara det?
Okej nu låter det deppigt, så kan berätta att jag har en hund som bor hos pappa och farmor som heter maximus och är en fransk bulldog på 3år och är världens snällaste och finaste tjockisgris!
Min favorit mat genom alla tider som slår allt är spagetti och köttfarssås, skulle kunna leva på det i veckor utan att tröttna!
Sen gillar jag även shusi ganska mycket, men alla tror att jag är beroende av sushi bara för att jag jag fick för mig att jävlas med folket på facebook, genom att äta bara sushi i en vecka, fera gånger om dagen!
Haha snacka om folk blev galna på det!
Så nu tror alla att jag är beroende!
Fast jag egentligen gillar spagetti och köttfärssås mer!
Ja vad mer kan man säga för roligt?
Jo jag har riktig orm fobi och kan knappt kolla på dom, och även blod fobi, så ja jag avskyr att ha mens men skulle bara kännas obehagligt, om jag inte hade den, typ som om gågot skulle vara fel på mig.
Sen så är jag jag jävligt rädd för att förlora någon jag älskar och sen är kag livrädd att inte kunna få barn. Och det är nog den största rädslan jag har vilket alls inte kul eftersom att jag bara är 18år och borde inte tänka på sånt nu. Men det är sant, jag mår psykiskt dåligt för att jag är rädd att jag inte kan få barn och drömmer mardrömmar om det osv. Vilket är jätte jobbigt, för att jag vill inte alls ha barn nu.
Ja jag är lite speciell av mig!
Ja vad ska jag säga mer då?
Jo kan berätta att jag är från tre länder, Sverige (Pappa, Farmor och Farfar) Portugal (Mamma och Morfar) Och Indien (Mormor)
HAHA lite knäpp blandning jag vet. 
JA det där få räcka är det något du vill veta är det bara att fråga!

 

//Izabella 

 

Min tjockis gris<3

 

Jag just nu.. (y)

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats