Inte som alla andra | Lev livet fullt ut

Lev livet fullt ut

Annons

Inte som alla andra

Det är precis så jag känner mig exakt hela tiden och har gjort det så länge jag kan minnas.
Ända sen jag var liten har jag känt att jag inte är som mina andra vänner att jag helt inte passar in på något sätt.
Jag var/är en vilsen själ som inte har funnit mig själv än helt riktigt, och vet inte vart jag hör hemma, men det är inte så konstligt har ju aldrig haft en fast bas, som jag kan säga att jag tillhör på något vis.
I bland undrar jag hur mitt liv skulle se ut om jag hade haft en “Normal” uppväxt.
Att du kommer hem till ett ställe du faktis känner dig välkommen, en middag med familjen, utan att någon ska säga spydiga kommentarer eller bråka med en så att man tappar trappar matlusten och går från matbordet.
Eller kanske för en gångsskull känna att man kan gå sin mamma eller pappa när någon inte känns bra då man mår dåligt.
Men det blir ju lite svårt när man inte har någon förälder som känner en, förutom det ytliga, typ som min mamma, hon upptäckte för ett år sedan att jag kunde dansa, vilket känns ju jättebra, när dans är något jag verkligen älskar att hålla på med och har älskat dansa så länge jag kan minnas.
Pappa känner mig dock bäst, otroligt nog, med tanke på hur frånvarande han har varit i hela mitt liv, 
Jag älskar honom jätte mycket men ibland så tänker jag typb:Fan ta tummen ur röven och ring och kolla hur det är med mig?
Det är inte direkt så att bara jag alltid ska höra av mig, jag är din dotter vafan? Du säger att du älskar mig och min lillebror, men vafan visa det då?
Fan blir så jävla ledsen bara jag tänker på allt det här. 
Jag har två föräldrar men båda är fan lika frånvarande, varför skulle dom ens skaffa mig och min bror när ingen av dom ens kan ställe en simpel fråga som hur mår du?
Vet inte ens vad ett rikigt hem är för att jag aldrig har haft ett ställe som jag känner för att kunna kalla mitt hem.

Det ända dom har gjort för mig som jag känner för att visa mina barn i framtiden är hur man INTE ska bete sig som förälder’!
Det är bara pinsamt hur dom egentligen beter sig mot sina barn, som dom så gärna ville ha men inte klarade av att dom hand om.
Låter kanske hård med det jag säger, men väx upp med allt skit jag har gått igenom och sätt dig i mina skor så får du se hur jäkla enkelt det är att inte vara hård mot dom och säga sanningen Önskar bara att dom kunde lära sig att bara tänka på sig själva och faktiskt visa att dom bryr sig om sina egna barn också.

aja ska sluta skriva nu, är alldelses för arg och ledsen just nu för att forsätta skriva mer och texten spårar bara ut till något helt annat än tänkt..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats